Genieten en gastvrijheid 

De Hoge Venen liggen in een gebied waar natuur en genot elkaar kruisen. De Belgische “Savoir-Vivre” is er een begrip en genieten van het leven staat er hoog aangeschreven. Er is een groot aanbod aan gastronomie. Van eenvoudige snacks in de frituur tot een sterrenrestaurant, alles is er mogelijk. 

Traditionele gerechten maken deel uit van het culinaire imago van de regio tussen de Eifel en de Ardennen. De specialiteiten zijn: heerlijke wildpaté, worstbereidingen, originele Ardense Ham, roggebrood uit de Eifel, confituur en gebak met inheems fruit, de fijnste Belgische pralines, graan en groenten van hoogwaardige kwaliteit, Belgische bierspecialiteiten, forel en regionale honing.

Een klein of een groot hongertje, een uitgebreide keuze vind je alvast hier !

Een (hondvriendelijke) aanrader bij de deur

Met zijn brouwerij op het hoogste punt van België - dicht bij het signaal van Botrange en de Baraque Michel - biedt Belgium Peak Beer een gamma aan bieren met smaken uit de regio en gebrouwen met het water van de Hoge Venen in een unieke omgeving en een adembenemend decor.

Genieten van een biertje op het terras of je buikje vullen met één van hun heerlijke gerechten, het kan allemaal zonder schuldgevoel want van het terras wandel je zo de Venen in om één van de vele wandelingen te verkennen.