Enkele huisregels

Het is voor ons heel erg belangrijk dat iedereen geniet van een supervakantie. Wij proberen dan ook al het mogelijke te doen om dit te garanderen. Om dit ook voor de gasten die na je komen te kunnen garanderen, vragen we alleen een klein beetje hulp :

 

  • Help ons het huisje proper te houden: ruim hondenpoep op en gooi afval in de vuilbak.
  • Er is een container voorzien aan de straatkant. Volle vuilzakjes kunnen daar steeds in gedeponeerd worden.
  • Rookverbod: het is verboden binnen te roken. Indien u buiten rookt, gelieve dan ook de peukjes op te ruimen. Buiten vindt u alvast een asbak. Ook elektronisch roken binnen is niet toegestaan.
  • Water en energie wordt alleen maar durder en is inbegrepen in de huurprijs. Help ons dit zo te houden door op een verantwoorde manier met energie om te springen. Gezien de alsmaar stijgende energieprijzen, zullen buitensporige verbruiken verrekend worden met de waarborg.
  • Schoonmakenkosten vragen we niet, we vragen dan ook dat het huis netjes wordt achtergelaten : houdt de keuken (incl. oven, microgolf, vuur, ...) proper, laat geen modder achter, ... zodat wij dit gratis kunnen blijven aanbieden. 

Jullie krijgen enkele weken voor aankomst nog een mailtje van ons hieromtrent.

Dank jullie wel alvast voor jullie begrip hiervoor !

 

EXTRA AANDACHT :

PLEZIER WORDT ALLEEN MAAR AANGEMOEDIGD, DOCH GELIEVE TUSSEN 22U EN 7U EXTRA AANDACHT TE SCHENKEN AAN DE INWONERS VAN SOURBRODT.

GEEN NACHTLAWAAI, GEEN LUIDE MUZIEK, ... NA 22U.

ONZE DANK HIERVOOR!